In huis

U heeft een mooie foto van een vergezicht of misschien wel van een vakantie van lang geleden? Deze kunt u dan ook door ons op een basis wandpaneel laten maken. Zo krijgt u uw eigen wandpaneel aan de muur met uw eigen foto. Sfeer oproepen in huis was dus nog nooit zo makkelijk. Ook kunt u aangeven of de foto in kleur afgedrukt dient te worden of in zwart-wit. Mocht u ook liever en ander formaat foto willen hebben, dan kunt u dit natuurlijk aangeven.

Aanbod

Ons aanbod bestaat uit diverse basiswandpanelen in een enkele kleur, of wandpanelen met een afbeelding. Populair zijn vooral de boeddha afbeeldingen en verschillende soorten bloemen. Neemt u vooral eens een kijkje in onze webshop voor de verschillende afbeeldingen. Als u er zeker van bent welk paneel u graag wilt bestellen, dan zien wij uw formulier graag tegemoet.

3D wandpanelen

U wilt misschien nog een stap verder gaan en uw huiskamer echt helemaal tot leven brengen? Dan beschikken wij ook over een collectie aan 3D wandpanelen. Met deze wandpanelen brengt u uw hele ruimte tot leven. Het is mogelijk om deze panelen zelfs van binnenuit te verlichten. Zo krijgt u ook nog enige sfeerverlichting in uw ruimte.

Afwerking

Onze decoratieve wandpanelen kunnen ook nog eens heel geschikt zijn voor de afwerking van muren en plafonds. Al onze panelen zijn afgewerkt als u ze aankoopt. Een bepaalde kleur wandpaneel kan heel mooi staan bij verschillende kleuren in uw ruimte. Zo krijgt uw wandpaneel ook nog verschillende functies, zonder dat u er iets extra's voor hoeft te doen.

Een mooie manier om uw huis te decoreren is met Etic houtlook tegels.