In kantoor

Heeft u uw eigen horecazaak en u wilt wel weer eens een andere kijk op de zaak? Heeft u dan al eens gehoord van de MillionaireWall? Dit zijn houten panelen van een bepaalde afmeting die u naast elkaar kunt bevestigen aan bijvoorbeeld uw bar. Vooral leuk als de ondergrond van deze wandpanelen in een felle kleur geverfd is. Zo krijgt het deel met deze wandpanelen weer een heel ander gezicht.

Gelegenheden

Ook voor speciale gelegenheden kunt u diverse decoratiepanelen bij ons huren. Wordt er bijvoorbeeld in uw horecazaak een bruiloft of een verjaardag gevierd? Dan kunt u gebruik maken van onze diverse andere decoratieve panelen die wij aanbieden. Voor vragen omtrent de bezorging en bevestiging van deze panelen kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.

Menu op de muur

Een menu geschreven op de muur? Ook dit kan met decoratieve panelen. Dit kan door bijvoorbeeld uw complete menukaart professioneel te fotograferen en deze te laten 'afdrukken' op een wandpaneel. Zo heeft u die menukaarten op tafel niet meer nodig en kunnen uw gasten direct het menu aflezen vanaf de muur. Zo is iedereen op de hoogte van de juiste prijzen.

Paskamers

U wilt misschien decoratiepanelen gaan gebruiken als deuren van uw paskamers? Of om andere delen van uw winkel af te scheiden? Ook dit kan met decoratiepanelen. Zo krijgen zelfs de saaiste hoeken van uw winkel een totaal nieuw uiterlijk met behulp van onze decoratiepanelen. Zelfs als de paskamer een beetje verstopt zitten in uw winkel, komen ze op deze manier weer helemaal tot leven. Zo kunnen de bezoekers van uw winkel de paskamers direct vinden en hebben zelfs diegenen die wachten op een paskamer de tijd om uw panelen te bewonderen.