Over ons

Wij zijn een jong bedrijf dat de mogelijkheden van wand- en decoratiepanelen ontdekt heeft. Een groeiend aantal ondernemers, maar ook particulieren hebben ook de mogelijkheden van wandpanelen gezien en wij staan hen daar graag in bij. Voor advies en voor alle bestellingen zijn wij te bereiken door contact met ons op te nemen.

Online bestellingen

Uw huis decoreren was nog nooit zo makkelijk. U kunt uw wandpanelen op onze website bestellen waarna wij ze bij u thuis afleveren. Belangrijk voor het bestellen van uw wandpanelen is dat u de muur of ruimte waar de panelen dienen te komen heeft opgemeten. Zo bestelt u altijd de juiste maat. Vult u alle gegevens in op het bestelformulier en stuurt u dit per e-mail naar ons op. U ontvangt de wandpanelen dan twee werkdagen later.

Bestelformulier

Voor al uw online bestellingen hebben wij een speciaal bestelformulier. Dit bestelformulier is iets anders dan het contactformulier! Mocht u namelijk contact op willen nemen, dan dient u het contactformulier in te vullen. Voor een goede en correcte bestelling dient u alle vakken in te vullen. Zo kunnen wij u snel de juiste wandpanelen leveren.  

Snel en makkelijk

Met wandpanelen aan de muur of aan het plafond geeft u uw huis of ruimte snel en makkelijk een eigen sfeer. Onze wandpanelen zijn te bevestigen met de juiste bevestigingsmaterialen die wij bij uw bestelling leveren. Of u nu wandpanelen wilt bevestigen met een afbeelding, of in uw eigen horecazaak of winkel;  bij wandpanelen.nl zit u altijd goed en wij helpen u dan ook altijd graag verder.